vrijdag 23 maart 2012

Het Woud van Drakengraal - deel III

...Aan het eind van zijn verhaal zei oma: “Wat een verhaal! Waarschijnlijk heb je gedroomd!”


Toen Johan ging slapen pakte hij een boek uit zijn boekenkast. Hij begon te lezen. Ten-minste, dat wou ie: want hij moest steeds weer aan Duivelsburg en de BlackCapes den-ken. Het was gewoon te wonderlijk geweest om te hebben gedroomd! Toen nam hij een besluit: hij ging op zoek naar de magische cirkel!






Hoofdstuk 3 terug naar de cirkel!


Johan leek wel knetter! Hij ging zonder oma, in het donker, een bos in, dat ie nauwelijks kende! Even twijfelde Johan of hij het wel zou doen. Maar hij vond het zo vreemd! Hij besloot dat hij het zou doen! 


Hij zou terug zijn voordat oma het merkte. Het bos was enorm! Overal stonden bomen en struiken! Hij vond de cirkel snel. Hij twijfelde: stel dat hij weer zou verdwijnen! Dan kwam hij mischien nooit meer terug! Hij ging toch maar terug. Maar, voordat hij zich kon om-draaien, struikelde hij, en viel middenin de cirkel! Hij wou er nog uit komen, maar het was al te laat! En opeens... “PZIOOOM!!!!” En weg was hij! Hij kwam terecht waar hij de vori-ge keer ook terecht was gekomen. Links stond het bord met daarop  WELKOM IN DUIVELSBURG!! geschreven...



1 opmerking: